Családi házak tetőfelújítása!

Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.
service
Minden tető elöregedik idővel, így bizonyos idő után szükség szerűvé válik a felújítása. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára is!

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk különböző tetőfedések felújításában, legyen szó palatetőről, zsindelytetőről bádogos tetőről vagy cserepes tetőfedésről.A tetőfelújításokat a tetőszerkezet cseréjével vagy javításával is elvégezzük, ha szükséges.Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.

A palatetők felújításáról itt olvashat bővebben.

Mennyibe kerül a tetőfelújítás?

A tetőfelújítás költségei az igényektől függően egyediek. A cserepes tetőfelújítás általánosságban költségesebb mint a lemezes tetőfedések, a tetőszerkezet cseréje, megerősítése miatt. A lemezes tetőfelújítás mellett szól még, hogy akár pár nap alatt elvégezhető. A felújításkor szükség lehet az ereszcsatornák cseréjére vagy felújítására is. Mivel minden tetőfelújítás más és más, az ügyfelek igényei is különbözőek, így nem lehet egy egységes tetőfelújítási árat megadni.

Amennyiben részletes árajánlatot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és az ingyenes állapotfelmérést követően, díjmentes árajánlatot tudunk Önnek adni.

Milyen tetőfedések ajánlunk a tetőfelújításra?
  • Cseréplemezes tetőfedések
  • Állókorocos tetőfedések
  • Trapézlemezes tetőfedések
  • Bitumenes tetőfedések
  • Palazsindelyes tetőfedések
  • Cserepes tetőfedések
Kedvezményes ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket most: 06 30 496 2039

Vagy írjon nekünk: info@teto-eresz-mester.hu

Hétfőtől-péntekig 8-20, hétvégén 9-18 óra között!