Cseréplemezes tetőfedés

service
A cserepeslemezes tetőfedés egy olyan népszerű módszer, amelynek fő vonzereje az ára – a többi tetőfedő anyag töredékébe is kerülhet. Megjelenése esztétikus, tartós és időtálló.

A cserepeslemezes tetőfedés előnye az ára, amely töredéke bármilyen más tetőfedő anyagnak. Ideális választás olyan helyzetekben, amikor a tetőt nem szabad terhelni. Például ráépítésnél, alacsony hajlásnál, vagy íves szerkezetnél. Ráépíthető a régi tetőfedő anyagra is. Ideális választás azoknak akiknek fontos az ár.

Miért válassza a cserepeslemezes tetőfedést?

A hagyományos cserepezéssel ellentétben – ami az időjárás viszontagságai és változékony körülmények, állati eredetű problémák miatt könnyen tönkremegy – a cserepeslemez mondhatni örökös, időtálló. Nem kopik, nem reped, nem karcolódik túlnyomóan, esztétikailag és funkcionálisan teljesen betölti a szerepét. A hagyományos cserepezéssel ellentétben, amelyet 2-3 évente karban kell tartani, felújítani és renoválni kell, a cserepeslemez kialakítása modern, könnyű szerkezete miatt gyorsan felszerelhető, de mégis strapabíró, ellenálló.

A cserepeslemezes tetőfedés előnyei:
  • Alacsony költséggel járó tetőfedés.
  • A tetőszerkezetet nem kell cserélni.
  • A lemezek felhelyezése egyszerű.
  • A tető strapabíró tulajdonsággal rendelkezik.
  • Akár 3-4 évtizedes élet tartalommal is számolhat.
  • Tetőfelújítás akár bontás nélkül is!
Kedvezményes ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket most: 06 30 496 2039

Vagy írjon nekünk: info@teto-eresz-mester.hu

Hétfőtől-péntekig 8-20, hétvégén 9-18 óra között!