Badogozás

service
Egy tapasztalt Bádogos Mester tanácsai!

1989 óta dolgozom vállalkozóként közületek, társasházak és a lakosság szolgálatában.A bádogosmunka mellett a vakolatjavítás és hőszigetelés területén is szakember vagyok, az ipari alpinizmus segítségével pedig nehezen elérhető helyeken is tudok dolgozni.Szakértelemmel és minőségi munkával nyerem el a megbízó elégedettségét. Tanácsaimmal segítek, hogy az anyagi lehetőségekhez mérten a legjobb megoldást találjuk meg.

Mit kel tudni mikor ereszcsatornát rendelnek?

Ha az ereszcsatornát horganyzott lemezből kérik az forrasztva legyen nem sziloplaszttal ragasztva. A tartóvasak is horganyzott anyagból legyenek, és cserép lécben belegyenek süllyesztve, hogy a cserepet ne emelje. Az él szarufa, mint két oldalára legyen téve tartóvas a teher bírása miatt. Ha tőlünk rendeli meg ereszcsatornáját házára minőségű és tartós munkát ajánlunk.

Hosszúéletű ereszcsatornát szeretne?

Hogy hosszú életű legyen az ereszcsatornája legalább 2 évente ki kel takarítani. Négy öt év után sem árt, ha a csatorna belső fele ki lesz festve így elkerülhető a rozsdásodás. Ha alumínium ereszcsatornát rendel, oda kel figyelni a toldásoknál az átlapulás ne 3 vagy négy centiméter legyen, hanem 8 vagy 10. Jó minőségű ragasztót kérjenek és minimum 3 helyen popszegecseljenek. A horgany és réz ereszcsatornák minőségű anyagok azért tapasztalt szakembert hívjanak. A forrasztás során sósavat használunk, és de csak azt a részt kell sósavval kezelni ahol a forrasztás történik. Ezután vizes ronggyal a forrasztást át kell törölni.

Oromszegély és oromdeszka

Több nyeregtető oromdeszka lemezzel van borítva és nem szélcseréppel. Ha az oromdeszka szegőlemeze nem megfelelően van rögzítve és nem elég széles, könnyen beázást okozhat. Az oromszegély lemez alatti függőleges lambériát vagy deszkát ajánlott lemezel beborítani a festés elkerülése miatt.

Kedvezményes ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket most: 06 30 496 2039

Vagy írjon nekünk: info@teto-eresz-mester.hu

Hétfőtől-péntekig 8-20, hétvégén 9-18 óra között!